Алтернативата на гражданите: Заставаме зад енинци и през следващите четири години

Кандидатът за кмет Димитрина Дончева и десетки жители на Енина благодариха на непартийната формация за направеното за селото през изминалия мандат

„Преди четири години поех кметския стол с амбицията да превърна Енина в село, което се отличава и в което хората се гордеят да живеят и отглеждат децата си. Сигурна съм, че с хората до мен – екипът ми и съветниците от Алтернативата на гражданите, ще продължим да променяме облика на селото и през следващия мандат“, заяви независимият кандидат за кмет на Енина Димитрина Дончева, подкрепена от Алтернативата на гражданите.

Дончева представи отчета си за свършеното през последните четири години пред десетки жители на селото. На събитието присъстваха и кандидатите за общински съветници от Алтернативата на гражданите – Казанлък Николай Ибушев, Янко Запрянов, Мариета Пепелешкова и Николай Меслеков.

„Алтернативата на гражданите беше най-ангажираната с проблемите на Енина група общински съветници през последния мандат. Аз и жителите на Енина заставаме до вас и ви подкрепяме, защото четири години вие бяхте до нас и ни подкрепяхте“, заяви още Дончева.

Някои от големите инициативи по време на мандата ѝ са реализирани именно с помощта на съветниците от непартийната група, начело с Николай Ибушев. Сред тях са ремонтите на здравната служба, часовниковата кула и второто читалище в селото, осигуряването на банкомат, изработката на ново знаме, подкрепата за пенсионерския клуб, коледната украса, организацията на редица празници в селото и много други. За тази подкрепа общинските съветници от непартийната формация получиха благодарности от присъстващите на срещата.

„Не се съмнявайте, че и през следващите четири години ще подкрепяме Димитрина Дончева за многото инициативи, които е планирала. Заедно ще продължим да превръщаме Енина в още по-красиво място, защото вие го заслужавате“, обърна се към енинци водачът на листата на Алтернативата на гражданите – Казанлък Николай Ибушев. Генералният директор на „Арсенал“ АД сподели с местните жители, че корените на рода му водят към Енина, където и в момента живее със семейството и отглежда децата си.

Сред нерешените проблеми от предходния мандат, за които Димитрина Дончева ще работи усилено през следващите четири години, са уличната инфраструктура и ВиК мрежата – разрешаването им зависи от общинската администрация, но Дончева е твърдо решена да се пребори за приоризирането им с подкрепата и на бъдещите съветници от Алтернативата на гражданите - Казанлък.

За Димитрина Дончева за кмет на Енина гласувайте с номер 75

За Алтернативата на гражданите гласувайте с номер 69 за общински съветници