Благодарност от Почетния гражданин Николай Ибушев

Уважаеми съграждани,
жители на община Казанлък,
Арсеналци,

В качеството си на общински съветник и водач на листата общински съветници от местна коалиция „Алтернативата на гражданите“,
Ви благодаря за гласуваното доверие и безрезервна подкрепа по време на проведените местни избори.
Специални благодарности към всички Вас, които избрахте да подкрепите именно листата с кандидати за общински съветници от „Алтернативата на гражданите“ убедени, че това е най- разумният и верен избор.
Благодарение на вашата оценка за стореното от нас до момента и каузата, на която посвещаваме и бъдещите си действия като общински съветници, листата ни успя да излъчи най- голям брой представители в Общинския съвет досега - 8.

Аз и колегите ми, инженерите Янко Запрянов, Цветан Шиков, Владимир Чучумишев, финансистите Добрин Драгнев и Драгомир Петков, икономистът Красимира Харизанова и адвокат Мариета Пепелешкова положихме и клетва в Общинския съвет.
Тези 8 човека, сред които 5 –тима дългогодишни арсеналци, които вие добре познавате от работа им в най- голямото дружество в страната, ще сме Вашият глас и коректив в Общинския съвет.
Орган, който на практика взема тежките и важни решения за общината и развитието на Казанлък и района, и в който вашият глас е чут.
Чрез съветниците от групата на „Алтернативата на гражданите“ ние и в бъдеще ще продължим на база опита и професионализма, да сме коректив на местната власт по отношение на вземането на разумни, експертни и полезни за хората и просперитета на общината решения. Решения, в които стремежът е да се търси максималното добро за максимален брой хора.


Уверявавам ви, че ще останем все така непартийно ангажирани и без властови амбиции, но ще продължим и да сме нетолерантни и безпощадни по отношение на какъвто и да е намек за злоупотреба с Вашите пари и Вашето доверие, както и ще сме тези, които няма да позволят търговията и личните интереси да вземат надмощия над обществените.


И в новия състав на Общинския съвет, аз и моите колеги ще продължим с политиката си за надграждане по отношение на спомоществователството и подкрепата на добрите, талантливите, имащите нужда хора.


И в този състав на местния законодателен орган ние ще запазим своето обществено ноу- хау: да работим безвъзмездно и даряваме възнагражденията си като общински съветници за смислени каузи, следвайки максимата, че даром даденото, даром следва да дадеш.

И че няма нищо по- благодатно и вдъхновяващо от това да работиш за хората.


Защото само стремежът към повече Добро променя.

Нас и мястото в което живеем и оставяме за децата си.

Малки човешки стремежи и промени, които вдъхновяващо преобразяват страната ни, света.

С благодарност и уважение за гласуваното доверие и с вярата, че мостовете, които градим заедно сега, след 4 години ще са цял път .
Път, от който никой няма да се срамува, че е бил част от градежа му.

Николай Ибушев,
Почетен гражданин на Казанлък,

Общински съветник, Лидер на групата на МК „Алтернативата на гражданите“
Изп. директор „Арсенал“ АД