Код 70: Нужните хора на града. За да не спира създаденото добро

 

Това е посланието, което отправи водачът на листата на местна коалиция „Алтернативата на гражданите “ в Казанлък Николай Ибушев, по време на заключителната среща- концерт на коалицията .
В препълнената зала на ДК „Арсенал“ той посочи основните разлики между кандидатите за общински съветници в листата на „Алтернативата на гражданите“ и останалите кандидат-съветнически листи.
Експертност и професионализъм, готовност за работа в полза на града, общината и обществото, безвъзмездност и всеотдайност, безпартийност, в името на просперитета на Казанлък и общината.

„За всеки от нас Казанлък е кауза и е в сърцето. Ние не сме в Общинския съвет, за да печелим пари. Ние сме там, за да се случват тук още повече добри неща, за да помагаме и даряваме: с нашата експертност, професионализъм, с умението си да създаваме работни места“, каза още водачът на листата на „Алтернативата на гражданите“ Николай Ибушев.

Над 70 хиляди лева са даренията само от общинските съветници досега от бившата група на Експерти за Казанлък, които са в състава на „Алтернативата на гражданите“.
Даренията са за Техническия колеж, професионалните гимназии и училища в Казанлък, църкви, исторически паметници, отделни граждани, творчески колективи.
„Ние не се борим за кметска власт, но ние се сме готови да подкрепим всеки един избран от гражданите на община Казанлък кмет, който милее и работи така, че в Казанлък и района да се случват позитивни неща за хората, допълни Николай Ибушев. Целта ни е Казанлък да става все по-хубав, да се превърне в образцов град.“
В мотивите си към това той посочи и факта, че на концерта- среща на кандидатите за съветници са поканени всички кандидати за общински кметове на Казанлък.

Поканата бе уважена от кандидатите за кмет на ГЕРБ Галина Стоянова, на СДС Иван Дончев, на „Демократична алтернатива“ Методи Маринов, на ВОЛЯ Диян Калайджиев и на „Възраждане“ Димитър Пашев.
Той очерта и основните позитиви на града: високата индустриализация, направеното за професионалното образование и неговото надграждане, значителните подобрения в околна среда и инфраструктура, като допълни, че независимо от малкия процент, Казанлък е единственият град миналата година в България, в който има увеличение на населението.

Казанлък заслужава достойни дела, каза водачът на листата на „Алтернативата на гражданите“.

Мотивите листата на коалицията да е съставено от 40% от работещи в „Арсенал“ ръководни кадри и специалисти Николай Ибушев мотивира така:
„Когато преди 22 години поех дружеството се оказа че в Общинския съвет на града няма нито един арсеналец. „Арсенал“ е 40% от Казанлък във всяко едно отношение и ковачница на кадри за местната индустрия. Логично е да има и такъв процент представителство в местната законодателна власт- Общинският съвет“, допълни той.
В изключителната си емоционална реч той призова гражданите на община Казанлък, в неделя, 27 октомври, на изборите за местна власт, да гласуват в бюлетината с номера на нужните хора на Казанлък- -70, за кандидатите за общински съветници от „Алтернативата на гражданите“

За да не спира създаденото Добро тук.

Изключителна емоция в заключителната среща – концерт на коалицията внесе и музикалното 90 минутно пиршество, сътворено от звездата на българската естрада и неговата трупа- Васил Найденов.
Независимо от претърпения вчера пътен инцидент, Васил Найденов се раздаде на макс като доказа, че за професионализма няма бариери.
Че когато си се посветил на хората, служиш. Независимо от обстоятелството и бариерите по Пътя, даваш най- доброто на което си способен.

За хората.


В препълнената зала Васил Найденов всички свои емблематични песни, като вдигна на крак публиката в пет поредни биса.
Певецът благодари за грижите и професионалното отношение на лекарите от МБАЛ Казанлък, оказала ми медицинска помощ след инцидента и пожела успех на изборите на коалиция „Алтернативата на гражданите“ и лично на нейния създател Николай Ибушев.

Защото Казанлък заслужава да не спира създаденото Добро.
За още повече. С нужните хора.

№70 в бюлетината за избор на общински съветници
„Алтернативата на гражданите“!
Нужните ни хора.

 

* Купуването и продаването на гласове е престъпление.