Ние  много ще помогнем на тази община

Ние  много ще помогнем на тази община

Ние  много ще помогнем на тази община.
Гласувайте за нас!

За това призова по време на среща с работещи във фирма „Суперабразив“  вторият в листата с кандидатите за общински съветници на местната коалиция „Алтернативата на гражданите“  инж. Янко Запрянов, директор „Технологично и иновационно оборудване“ в „Арсенал“-Казанлък.
  Той запозна уважилите поканата за среща с  важната  роля на общинските съветници от досегашната група „Експерти за Казанлък“, която на предстоящите избори е с новото име – „Алтернативата на гражданите“,  с приноса на общинските съветници от тази формация в досегашните състави на Съвета.
Благодарение  на активната работа в комисии и експертното  мнение на съветниците от „Алтернативата на гражданите“ община Казанлък е сред 9-те общини в страната,  които разполагат с основополагащ документ за стратегическо развитие и възможности за усвояване на евросредства по различни проекти - Интегрираният план за градско развитие.
Като председателстващи двете основни комисии в Общинския съвет на Казанлък,  представител на  досегашните Експерти имат съществен принос за случилото се в общината през последните  4 години за големите инфраструктурни проекти, реализирани в района.
От 2008 година до настоящия момент в три поредни Общински съвета групата на Експертите стана фактор, който внесе равновесие в Общиския съвет на града и дисциплинира бизнеса по отношение на социалната си отговорност, спрямо работниците си,  каза още Запрянов пред присъстващите.
  Той говори и за приноса на съветниците от групата по отношение на защитата на гражданския интерес,  конкретно за позициите, които Експертите  в досегашния Общински съвет са защитавали по отношение на продажбите на общинския лагер в Равда,  на терена на бившето предприятие „ Бузлуджа“ и проекта за канализацията на село Горно Изворово.

С особен сантимент пред работещите в „Суперабразив“  говори Красимира Харизанова, досегашен общински съветник от групата на Експертите  и кандидат за общински съветник отново в листата с името „Алтернативата на гражданите“.
В един Общински съвет е важно да има грамотни хора от всички области, подкрепете ни с номер 70 в Бюлетината за общински съветници, каза Красимира Харизанова пред  работниците от „Супербразив“.
Кандидатите за  общински съветници от местна коалиция „Алтернативата на гражданите“ с проведоха среща и с работещи  във фирма „Промон“.
Собственикът на фирмата Петър Кирев е част от листата на „Алтернативата на гражданите“, бившите Експерти от самото начало.
За нуждата от доказани хора и специалисти в различни области, които с опита и прагматичността си да създава добрите решения и визии за гражданите на общината говори  Петър Кирев.
В срещата участваха и кандидатите за общински  съветници от листата на „Алтернативата на гражданите“- адвокат Мариета Пепелешкова, инженерите Янко Запрянов и Цветан Шиков, ръководител „Проектиране, инвестици строителство в  „Арсенал“.
Шиков благодари на  работещите в „Промон“ за доброто партньорство и качествената работа.

На 27 октомври на изборите в община Казанлък .

„Алтернативата на гражданите“


№70 в бюлетината с кандидати за общински съветници

Предстоящи срещи на кандидатите за общинсик съветници от „Алтернативата на гражданите“:

16 октомври- 18 часа –  Клуб село Шейново
17 октомври- 18 часа- читалище село Овощник
18  октомври- 18 часа- гр.Крън

 

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!