Код 70

Код 70 или просто "Сезонът е любов" .

 Така изглежда  поредният съдбовен знак, който "срещна" представителите на листата с кандидати за общински съветници от местна коалиция "Алтернативата на граждантите".  Адвокат Мариета Пепелешкова и инж. Владимир Чучумишев  уважиха срещата на поетесата, художничката и психолога- терапевт от Стара Загора, с поетичното име Елена Мури.

На срещата бе представено  творчеството на Мури, в което се оказа, че има и специална поетична  книга с код,  с чийто стихове преди това  самата поетеса  докосна душите на присъстващите. 

Цветната поетична приказка на Елена Мури  с името  " "Сезонът е любов" има точно 70 стихотворения и поетични щрихи, посветени на радостта от живота, щедростта и любовта - като мярка за отношение към хората.

 70 е номерът в интегралната бюлетина за местните избори, с който  се явяват в тях представителите на местната коалиция "Алтернативата на гражданите".

 Впечатлена от каузата да служат на хората и своя град и община, споделена от представителите на "Алтернативата на гражданите" , Елена Мури остави  специални послания на книгите си , които закупиха кандидат съветниците за любителите на поезията. 

Приятели на поезията, могат да открият тези книги в Предизборния щаб на местната коалиция "Алтернативата на гражданите".

 

Номер 70 в интегралната бюлетина

 

 Всеки, който желае да се срещне и постави свои въпроси, проблеми и идеи пред кандидадите за съветници от "Алтернативата на гражданите" може да го направи всеки ден от 8 до 22 часа в Предизборния щаб , който се намира на бул. " Розова долина"  №5  в Казанлък

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!