Важно е кои и какви са хората, които вземат решенията за нашия град


Това каза пред работещите  във фабрика „Кремона- България “ Елена Гамова, кандидат  за общински съветник от листата на местна коалиция „Алтернативата на гражданите“,  регистрирана за участие в изборите за нов състав на Общинския съвет в Казанлък.
Елена Гамова е  дългогодишен изпълнителен директор на  „Кремона- България“ и експерт в  своята област. Тя е е част от групата  експерти и  професионалисти в различни сфери от Казанлък, които още от 2008 година декларираха безвъзмездната си и всеотдайна работа за просперитета ан Казанлък и изразиха готовност да помагат с професионалните си експертизи в различни сфери.

На срещата с работещи във фабрика „Кремона- България“  присъстваха и инж. Владимир Чучумишев  от „Арсенал“, адвокат Мариета Пепелешкова, генералният представител на „Дженерали –Казанлък“ Красимира Харизанова и Петър Кръстев, директор на „Инвест банк“ Казанлък – всички дългогодишни членове на   групата „Експерти за Казанлък“. На тези местни избори,  заради промяна, свързана с изискванията за регистрация на подобни формации, групата е с ново име - „Алтернативата на гражданите“.

„Като съмишленици ни събират три неща: експертността при вземането на решения за доброто и развитието на  община Казанлък, безвъзмездната и всеотдайна работа за развитието на района, която вършим и досега в качеството си на общински съветници и мажоритарността  на всеки един  от нас, доказан в своята професионална сфера“.

 

Така представи смисъла и  каузата, обединили толкова различни хора, с различни професии в листатата с кандидати за общински съветници   „Алтернативата на гражданите“ Владимир Чучумишев.  Той бе в състава и на досегашния  Общински съвет, като част от групата „Експерти за Казанлък“.
Пред работници той представи дълигя списък от дарителска дейност на досегашните общински съветници ичленове на групаат, които само за последните 4 години са дарили совите възнаграждения като такива , в размер на над 70 хиляди лева. Даренията са  в различни сфери: от помощ за лечение, през помощ за талантливи деца и образователни институции, до помощ в опазване и съхраняване на културно-историческото ни наследство и минало.
„В  Общинския  съвет  може да се даде път на добрите идеи и това енаша  кауза“,  каза  Владимир Чучумишев.

„ С „Кремона“  ме свързва сантимент. Съпругът ми дълги години бе директор на това предприятие“, заяви пред работещите Красимира Харизанова, кандидат за общински съветник от листата на „Алтернативата на гражданите“ .
Тя  призова гражданите да не са пасивни на тези местни избори и да гласуват,  за да не надделее купеният и партиен вот.
„Хората с експертиза в различни области, каквиот са експертите от „Алтернативата на гражданите“, могат да бъдат полезни във всички области  при работата на Общинсикя съвет. И това е единственото вярно и полезно решение за града, допълни Харизанова.
Тя каза също, че „само хора с  отношение към общината и нейните граждани, а не гласуващи по команда“, могат да са полезни в промяната за още повече полезни идобри решеиня в община Казанлък. 
Кандидатите за общински съветници от  листата на местната коалиция, която ес номер 70 в интегралната бюлетина- „Алтернативата  на гражданите“ заявиха, че биха били удовлетворени, ако на вота на 27 октомври гражданите дадат доверието  и подкрепата си за листата на коалицията с номер 70 в интегралната бюлетина.


Кандидатите за общински съветници от „Алтернативата на гражданите“  поканиха уважилите срещата работници и служители на „Кремона- България“  на  два заключителни предизборни концерта:


На 24 октомври – концерт на естрадния изпълнител Васил Найденов  и на 25-ти октомври –  концерт на ансамбъл „Арсенал“ от японското им турне.

Местна коалиция „Алтернативата на гражданите“


За подкрепа и доверие:
№ 70 в интегралната бюлетина

 

 

*Купуването и продаването на гласове е престъление!