Николай Ибушев: Да продължим положителната промяна на община Казанлък

Обръщение от генералния директор на „Арсенал”, почетен гражданин на Казанлък, основател и ръководител на Алтернативата на гражданите - Казанлък

Уважаеми казанлъчани, скъпи съграждани,

От свое име и от името на общинските съветници от Коалиция Алтернативата на гражданите благодаря на всички граждани, гласували на изборите на 29 октомври 2023 година. И особено на тези, които подкрепиха кандидатите за общински съветници от непартийната група Алтернативата на гражданите - Казанлък! Благодарим ви за гласуваното доверие, което ние приемаме като изключителна отговорност в нашата работа, както досега, така и в новия Общински съвет.

Призовавайки всички жители на община Казанлък да гласуват на балотажа за кмет на общината и за кметове на населените места, считаме, че техният глас ще доведе до по-нататъшното положителното развитие на нашата община, което започна преди 10-12 години.

Ние, съветниците от Алтернативата на гражданите, гарантираме, че като втора сила в Общинския съвет ще продължим да отстояваме гражданските интереси на жителите, ще продължим да работим, както досега, с колегите от Общинския съвет, които споделят нашите виждания за развитието на общината.

Казанлък от 4 години е град, чието население се увеличава, а не намалява. Казанлък е най-индустриализираният град в България. Казанлък вече е университетски град, той е град на розите, град на тракийските царе. Нашият град и Долината са известни по света,  но за да се превърнат наистина в уникална, световна туристическа дестинация, трябва упорито да се работи, за да бъде довършена идеята, чието начало бе успешно поставено. За това можем всички да допринесем, давайки своя глас за продължаване на всичко хубаво, което е направено и предстои да се завърши. Нека да надграждаме все повече, за да се радваме на плодовете на нашия труд и на общите ни усилия.

В тази връзка Ви призовавам:

  • Гласувайте за продължаване на положителната промяна на община Казанлък. Само така ще уцелим правилния път, по който да вървим следващите 4 години;
  • Не се поддавайте на негативни манипулации, не продавайте гласовете си;
  • Гласувайте за продължаване на развитието и продължаване на пътя нагоре и напред на община Казанлък!

 

инж. Николай Ибушев
Генерален директор на „Арсенал”
Почетен гражданин на Казанлък
Основател и ръководител на Алтернативата на гражданите - Казанлък